KASTAMONU / CİDE - Cide Mesleki Eğitim Merkezi

May

Cide Mesleki Eğitim merkezi olarak , ilçemizdeki ortaokullara mesleki eğitim merkezleri ve meslekleri tanıtmak amacı ile çalışmalar yürütüldü.

Mrt

Öğrencilerimiz işletmelerdeki çalışma ortamlarında daha güvenli çalışmaları ve iş kazalarından korunmak amaçlı eğitime alınmıştır. Yapılan eğitime katılım tamamiyle sağlanmıştır. Bütün Katılımci öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

OKULUMUZDA 2023 ARALIK KALFALIK USTALIK SINAVI BAŞLIYOR. Sınavlar 1 aralıkta başlayıp 8 aralıkta son bulacaktır.

Sınav Alanları:İnşaat Teknolojileri, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirm, Yiyecek İçecek Hizmetleri , Pazarlama ve Perakende Hizmetleri. Sınava girecek adyların bilgisine sunulur.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü, öğretmenlerimizle birlikte kutlandı. Ömürlerini memleketin

geleceği gençlereadayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız .

Ayrıca bu uğurda şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz.

Kas

10 Kasım'da Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

2023 ARALIK AYI USTALIK KALFALIK SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.